'RUIMTE IN JE HUIS GEEFT RUST IN JE HOOFD'

IRMA OVER PROFESSIONAL ORGANIZING

Leuk dat je meer over mij wilt lezen. Want het inschakelen van een professional organizer is spannend. En dan is een goede klik belangrijk.

Hier lees je alles over hoe het is om met mij te werken.


Heb je twijfels?

Deze twijfels hoor ik regelmatig: ‘Is dit wel wat voor mij? Heb ik echt wel hulp nodig? Ik kan het toch ook zelf? Wil ik hiervoor betalen?’ Goede overwegingen die al mijn klanten hebben.

Want kiezen voor een professional organizer is niet niks: Je erkent dat je dat je hulp kunt gebruiken. Bij wat voor klus dan ook: het opruimen van je spullen in huis. Het opschonen van je mailbox. Het bijwerken van je (achterstallige) administratie. Daarom luister ik goed naar je wensen en maken we samen een plan dat past binnen jouw tijd en budget. En dan gaan we echt opruimen.


Wat is de grootste verandering?

Bij al mijn klanten verandert er wat. Sommige klanten hebben geen overzicht meer over hun spullen. Daar ruimen we dan op zodat er weer ordening en overzicht ontstaat. 

Andere klanten hebben het druk. Samen zoeken we dan naar werkbare oplossingen. Daardoor krijgen mijn klanten weer grip op hun spullen en tijd. Er ontstaat letterlijk en figuurlijk meer ruimte. Ruimte om je huis, spullen, tijd, agenda, mailbox, documenten anders in te delen en (nieuwe) keuzes te maken.

Verder leer ik al mijn klanten nieuwe strategieën om op te ruimen en te ordenen. De vragen die ik krijg verwerk ik weer in mijn nieuwsbrieven en workshops. Dan hebben meer mensen profijt van de tips.


Wanneer wel, wanneer niet?

Wanneer ga je met mij aan de slag? Zodra je voelt: ‘Zo kan het niet langer. Ik wil hier wat aan doen.’ Pak dan de telefoon of stuur een berichtje. Dan bespreken we je wensen en hoe ik je kan helpen om die wens te bereiken.

Sommige klanten twijfelen over de prijs. ‘Wil ik betalen voor hulp bij opruimen?’ Dat snap ik. Jij bepaalt dat. Ik geef wel eens deze vergelijking: ‘Voor je haar ga je naar de kapper. Voor je auto ga je naar de garage.' Ik ben er van overtuigd dat iedereen op enig moment in zijn/haar leven hulp bij opruimen kan gebruiken. 

Ik maak altijd een plan en prijsopgave. Zo kom je niet voor plotselinge financiële verrassingen te staan. 

En last but not least: geen klus is mij te gek. Organizing is mijn vak én ik vind het leuk om te doen!


Nieuwsgierig?

Lees het interview dat ik gaf in het Heemsteeds/Bloemendaals Nieuwsblad

Lees de tips die ik geef over snel opruimen vlak voordat je bezoek krijgt op NU.nl. Ik heb er ook een nieuwsbrief over geschreven.

Bekijk mijn docu:

En het interview dat ik gaf aan Bewust Haarlem: 

Overweeg je met mij aan de slag te gaan? Lees meer over:

Zo neem je contact met me op:

  • Vul je contactgegevens in
  • Bel je liever? Dat kan: 023 785 23 45
  • Mail je liever? Dat kan: irma@mijnhuisoporde.nl
  • Geef je op voor de nieuwsbrief met elke keer handige tips
  • Volg Mijn Huis Op Orde op Facebook


Meer over Irma

Welke expertise heb ik opgebouwd: 

Ik ben in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag

Ben je benieuwd naar de andere plekken waar ik heb gewerkt? Bekijk m'n CV op LinkedIn

ANDEREN OVER IRMA

Review Karin

Karin liep vast met haar administratie. Met haar deed ik een 1-op-1 online sessie. Daarin bespraken we waar Karin tegenaan liep en hoe zij haar administratie weer vlot kon trekken. Met goed resultaat. Met een aantal tips en trics kon zij weer aan de slag!


Review Brigitte

Brigitte wilde graag een Kort & Krachtig sessie om haar slaapkamer op te ruimen. Zo gezegd zo gedaan. Na de sessie van 2 uur was er duidelijk resultaat: Van een ruimte vol spullen was het nu weer een slaapkamer met ruimte en lucht.  


Review Elly en Jop

Elly en Jop vroegen mij tips te geven voor de verdeling van hun spullen over de verschillende kasten en ruimtes.  Met een opruimadviesgesprek van 2 uur en een mail vol tips konden zij lekker doorwerken. 


Review Hans

Hans vroeg mij te helpen bij het verkoopklaar maken van zijn huis. Met twee keer twee uur samen opwerken en een mail vol tips kon hij zelf aan de slag.


Review van Yvonne

Yvonne vroeg mijn hulp bij het opruimen van haar kledingkasten. In drie uur tijd hadden we de boel aan kant.


Workshop 'opruimen' 16 april 2019

Gijs - 'Dankzij (delen van) jouw verhaal heb ik ook ontdekt dat ik op onderdelen eigenlijk al goed bezig was. Andere delen hebben mij weer geholpen om alles in een ander verband te zien en dan zet je je eenvoudiger tot zelfs de meest vervelende klusjes. Mijn dank is dus groot.' 


Workshop 'opruimen' 7 maart 2019

In maart gaf ik wel een heel bijzondere workshop. Terwijl ik mijn verhaal vertelde over opruimen en alles wat daarbij komt kijken. werd ik en de groep gefilmd. Lees hier hoe dat ging en bekijk de foto's in de nieuwsbrief van maart. Enjoy! 


Workshop 'opruimen' 16 oktober 2018

Heidi - 'Bij de training van Irma krijg je al een speciale behandeling. Zonder moeite haalt ze jouw probleem/uitdaging naar boven, terwijl je dacht dat je alleen maar ging luisteren. Gelukkig maar, want je krijgt dan ook tips en adviezen die echt voor jou bestemd zijn. Ik voelde me veilig. Verbaasd dat op geen enkele manier een oordeel wordt geveld. Een adviesgesprek raad ik iedereen aan!'


Proefles 1 september 2018 op de cursusmarkt

De proefles van Mijn Huis Op Orde was weer leuk om te doen! Lees alles over de gestelde vragen en de reacties van de deelnemers.


Zomer workshops 'Mijn Mailbox Op Orde' bij opleidingscentrum van Amsterdam UMC

De 3 zomerworkshops over het inrichten en onderhouden van de mailbox zaten helemaal vol. Lees alles over de gestelde vragen en reacties van de deelnemers. 


Workshops 'opruimen' 5 april 2018 in Villa Vijf33

Gerda Je bent een heel mooi mens, je klanten boffen met je. Ook bedankt voor alle info die je stuurde, en nog belangrijker alle positieve energie!

Joke! Vond het fijn dat ik donderdag bij de workshop was. Vooral de magneetplekken snap ik ineens... Waarom mijn tafel altijd meteen vol ligt als ik thuis kom. Tas, sleutels, boodschappen. Alles wat je even neerlegt als je meteen naar het toilet moet, de honden uitlaten etc.

Vroeger met het gezin at je ook aan deze tafel, nu is het bureau, werkplaats en (als ik niet oplet) bijna een opslagruimte. Het is ook het eerste dat ik zie als ik binnenkom. Nu ik dat door heb, is het meteen een aandachtspunt... Klein detail, goed punt!

Ik hoop nog meer van deze kleine dingen te leren op andere workshops.


Workshop 'Mijn Werk Op Orde' voor Vrouw in Bedrijf

Op 14 maart 2018 gaf ik een workshop over het organiseren van je werk als zelfstandig ondernemer. Lees in het verslag over welke vragen er werden gesteld. 


Review van Sonja

Sonja heb ik geholpen bij het opruimen van haar huis. Daardoor kreeg zij weer ruimte in huis en in haar hoofd. 


Review van Martine

Ik hielp Martine bij haar verhuizing, lees wat ik voor haar kon betekenen.


Review van Xandra

Xandra hielp ik met het opzetten van een plan voor het aanpakken van een grote administratieve klus.


Review van Loes

Loes wilde haar inloopkast weer beter toegankelijk maken. In 2 sessies van 3 uur hebben we klus geklaard

Anderen over Irma

'Irma heeft mij geweldig geholpen met een grote administratie klus'
Xandra

'Irma bewaarde perfect het overzicht tijdens mijn verhuizing'
Martine

'Die spullen zitten maar in m'n hoofd, jij helpt me om keuzes te maken en ze weg te doen'
SonjaAangesloten bij

https://www.soclever.nl/
https://inzameldoelen.nl/
https://www.bewusthaarlem.nl
http://schoolvoororganizing.nl/
http://www.nbpo.nl/