Review Fenke

Wonend in het buitenland en net verhuisd van het ene naar het andere land én met nog veel spullen bij mijn ouders in dozen, zag ik door de bomen het bos niet meer. In mijn nieuwe huis stond alles nog in dozen. Ik had alleen het hoognodige uitgepakt en op een gegeven moment wen je daaraan.

Ik wilde uitpakken en dingen weg doen maar ik was het overzicht kwijt. Het was zoveel dat ik er meestal maar niet aan begon.
Irma heeft me in eerste instantie via de app geholpen. Ik liet foto's zien van de situatie en Irma gaf tips. En daarna liet ik trots het resultaat zien.

De beste tip was de hoeveelheid die je met jezelf afspreekt te doen. Je daar dan ook goed over voelen. En de manier om spullen te schiften. En ondanks dat ik het zelf moest doen hielp het de afspraak met Irma te delen. Dan deed ik het ook een beetje voor haar Het resultaat is dat al mijn dozen uitgepakt zijn! Niet alles is opgehangen etc.. maar wat een verschil!

De tweede fase was de opslag in Nederland. Daar heb ik Irma's daadkracht van dichtbij mee mogen maken. Ik heb zo veel weggedaan. Heerlijk. En het fijnste was haar complimenten. En dat zij naar het milieuplein rijdt.
Irma je bent SUPER!

Lege dozen Fenke

Eindelijk al die dozen leeg! Met coaching op afstand van Mijn Huis Op Orde

Reacties

Laat een reactie achter