BRIGITTE BEDANKJE

Bedankje Brigitte


Deze leuke mail kreeg ik van Brigitte. Samen met haar deed ik een eenmalige Kort & Krachtig sessie van 3 uur. We werkten vooral in de slaapkamer waar veel losse spullen stonden die niet werden gebruikt.

KARIN - BEDANKJE

Bedankje Karin 

Ook online organizing kan goed uitpakken. Met Karin nam ik het proces van haar zakelijke en privé administratie door. Na een overleg van anderhalf uur kon Karin weer opgeruimd aan de slag. En ik kreeg een leuk bedankje!

ELLY EN JOP - BEDANKJE

Bedankje van Elly en Jop

Dit leuke bedankje kreeg ik van Elly en Jop. Na 1 opruim- en adviessessie stuurde ik ze de nieuwsbrief over 'Bijzondere Plekken' en 'Actieve en Passieve spullen'. Deze leuke reactie kreeg ik terug:

WENDY - BEDANKJE

Wendy's dochter maakt mondkapjes!

Tijdens de de vergadering van de NBPO beroepseducatiecommissie kwam ook mijn oproep om mondkapjes te maken ter sprake. Mijn collega's vroegen om meer informatie. Dat was zo gepiept.

HANS - REVIEW

Het huis van Hans is verkocht!

Met Hans ging ik 2 keer aan de slag om zijn huis verkoopklaar te maken. Met goed resultaat want een paar weken later ontving ik dit bericht:

YVONNE - REVIEW

Leuke reactie van Yvonne via de mail

Yvonne vroeg me om haar te helpen met het opruimen van de spullen die door haar kledingkast zwierven. Deze leuke reactie kreeg ik van haar

SUMMER SCHOOL GEMEENTE AMSTELVEEN

Zomerworkshop op locatie

Terwijl Nederland zinderde van de hitte mocht ik in de zomer van 2019 twee workshops bij de gemeente Amstelveen. 

Daar worden elke zomer een aantal workshops voor de medewerkers georganiseerd. Dit jaar was het thema van de Summerschool 'Digitaal ontspullen'.

GIJS - REVIEW

Leuke reactie van Gijs via de mail

Gijs volgde in 2019 alle drie de workshops die ik geef over opruimenadministratie en de mailbox. Ik vroeg hem of hij kon beschrijven wat hij heeft geleerd. Deze leuke reactie kreeg ik terug

WORKSHOP GEFILMD

Workshop gefilmd

14 maart 2019 was het, na een fikse voorbereiding zover. Die dag werd ik de hele dag gefilmd in het uitvoeren van mijn werk als organizer. 

HUISKAMER WORKSHOP OPRUIMEN

Workshop aan huis

In maart 2019 gaf ik een workshop opruimen aan huis. Ik was uitgenodigd door zes enthousiaste vriendinnen.

WORKSHOPS EFFECTIEVE E-MAILS SCHRIJVEN

Geslaagde workshops

In het najaar van 2018 gaf ik 2 trainingen over het schrijven van effectieve e-mails aan een team uit het VUmc.

ELS - REVIEW

Leuke reactie van Els via de mail

Ondertussen ontvangen al meer dan 150 mensen mijn nieuwsbrieven, met weetjes tips en doe-lijstjes. Sommige van de lezers gaan daar ook actief mee aan de slag én sturen een reactie.

Dat is zo leuk. En ook ik geniet dan van het succes 'op afstand'. Dit is de reactie van Els:

ZOMERWORKSHOPS MAILBOX AMSTERDAM UMC

Geslaagde proefles

Tijdens de zomerperiode verzorgd het opleidingscentrum van het Amsterdam UMC leuke workshops voor medewerkers. Aan mij de eer om 3 workshops over 'Mijn Mailbox Op Orde' te geven.

GESLAAGDE PROEFLES

Geslaagde proefles

Aan de proefles op 1 september deden weer enthousiaste deelnemers mee. En ze hadden weer leuke vragen! leuke vragen:

WORKSHOP VOOR VROUW IN BEDRIJF

Workshop voor ondernemende vrouwen

14 Maart 2018 was het zover. De eerste workshop voor ondernemende Vrouwen bij de netwerkgroep Vrouw in Bedrijf. Zelf run ik ook een bedrijf dus het was erg leuk en inspirerend om met 10 ondernemende vrouwen in gesprek & aan de slag te gaan.

WERKEN IN WORKSHOPS

Aan de slag in de workshops

In oktober en november was het zo ver: de workshops over opruimen en administreren gingen 'in de lucht'. Een spannend moment. 

Met kleine groepjes gingen we aan de slag met de vele vragen die de deelnemers bezig houden:

LEUKE REACTIES PROEFLES

Leuke reacties op proefles

De proefles op 2 september zat helemaal vol met enthousiaste deelnemers met leuke vragen. 

Dertien enthousiaste deelnemers schoven aan en we bespraken de volgende vragen:

FENKE - REVIEW

Review Fenke

Wonend in het buitenland en net verhuisd van het ene naar het andere land én met nog veel spullen bij mijn ouders in dozen, zag ik door de bomen het bos niet meer. In mijn nieuwe huis stond alles nog in dozen. Ik had alleen het hoognodige uitgepakt en op een gegeven moment wen je daaraan.

LOES - REVIEW

Review Loes

Irma heeft me enorm goed geholpen met mijn onoverzichtelijke 'rommelhok' boven. Een ruimte, die vroeger diende als slaapkamer, maar met de jaren dichtgroeide met kleding en allerhande andere spullen in dozen en tassen.

Ik had geen overzicht meer, kon nergens meer bij en wist niet meer wat ik wel en niet had.

XANDRA - REVIEW

Review Xandra

Irma heeft mij geweldig geholpen door voor een hele grote administratieve klus, een helder en goed uit te voeren plan op te stellen. Vervolgens heeft ze samen met mij twee middagen alle stappen van het plan in de praktijk uitgevoerd zodat ik kon zien hoe ik zelf verder kon werken.

MARTINE - REVIEW

Review Martine

Irma heeft mij recentelijk geholpen met mijn verhuizing. Ik had zelf het één en ander voorbereid en ook al wel wat spullen naar het nieuwe huis gebracht. Ik dacht dat ik eigenlijk alleen nog maar wat mensen nodig zou hebben om te helpen sjouwen.

SONJA - REVIEW

Review Sonja

'Mijn man is twee jaar geleden overleden. Wij wonen in een groot huis met meerdere kamers en een kantoorgedeelte achter ons huis. Buiten het kantoorgedeelte hebben we nog veel ruimte voor opslag. Ik wilde graag gaan opruimen. Toen bleek dat ik ziek was en door de behandelingen erg snel vermoeid.

VERHUISDOZEN - OPDRACHT

Uitpakken Verhuisdozen

Een van mijn klanten was net verhuisd naar een andere woning. In alle kamers van het huis stonden stapels dozen met spullen die eigenlijk naar een andere kamer moesten. Dit was te zwaar om zelf te doen.

OPRUIMEN SCHUUR - OPDRACHT

Loslopende Slak

Een van mijn klanten kwam met het volgende verzoek:

‘In mijn schuur zit al tijden een slak die overal een slijmspoor heeft achter gelaten. Ik heb slakkengif gestrooid en ik vind nu geen nieuwe sporen. Ik wil graag mijn schuur schoonmaken en direct spullen uitzoeken en weggooien.’