Oei, Wat een leuke vragen!

De zomervakantie ligt alweer achter ons. Werk en school zijn weer begonnen. 

Ook Mijn Huis Op Orde had een kicksstart met de markt en proefles bij de bibliotheek Haarlem.Daar zijn weer heel wat afspraken en en interessante gesprekken uit voortgekomen. Een goed begin van een nieuw seizoen.

En het allerleukste: ik kreeg zoveel interessante vragen waarvan ik de antwoorden allemaal graag met je wil delen. Daar start ik mee in deze nieuwsbrief  en ik ga daarmee door in de aankomende nieuwsbrieven!

Ik neem de vragen ook mee in de workshops die ik in oktober en november geef. Nieuwsgierig waar ze over gaan? Lees hier wat je daar kunt leren. Daarna kun je gegarandeerd zelf aan de slag!

Inschrijven kan ook: stuur even een berichtje en ik regel het verder! Heb je nog vragen: stel ze gerust via contact, de mail of bel!

Tot ziens in de workshops!

Reacties

Laat een reactie achter