Actieve Spullen, Actief Opruimen

Veel van mijn klanten worstelen met het opbergen van hun spullen. 'Er slingert zoveel rond, m'n spullen passen gewoon niet in mijn huis.' is een opmerking die ik vaak hoor.'Moet ik verhuizen naar een groter huis of een opslag huren?' is dan meestal de vervolgvraag.  

Ik denk dat daar de oplossing niet zit. Wat wel helpt is het inventariseren van de spullen die je hebt. Kijk ook eens kritisch naar de manier waarop je ze hebt opgeborgen. Als je deze eerste stap hebt gezet kun je er ook wat aan doen

Alle tips die ik heb verzameld staan in mijn laatste nieuwsbrief.

Gebruik de tips uit deze nieuwsbrief 'Actieve spullen, actief opruimen' om weer ruimte, overzicht en rust in je huis te creëren. 

Kun je wel wat tips bij het opruimen gebruiken? Geef je op voor de nieuwsbrief en ontvang 10 keer per jaar handige tips voor jou, je huis en werk!

Wil je hulp bij het opruimen? Neem contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Wil je alleen advies? Maak een afspraak voor een adviesgesprek!

Reacties

Laat een reactie achter