Dat was even schrikken 

Vorige week dinsdag: BAM! Binnen een dag snotverkouden, pijn in mijn hoofd, keel, kiezen en ogen. Een zomergriep in volle glorie.

Mijn lijf zei: 'naar bed, naar bed'. Mijn hoofd sputterde tegen:'Ja maar, ik moet nog....'. Tja, wat wilde ik allemaal nog? Administreren, marketingplan maken, werkboeken voor coaching maken. En zelf een nieuwsbrief schrijven.

Dat ging dus niet lukken. Mijn lijf vroeg om rust en mijn hoofd moest nog van alles. Vooral deze nieuwsbrief zeurde maar rond, die moest af! En toen begon toch het grote loslaten, ik kon niet meer.

Met mijn zieke hoofde een plan B gemaakt. Mijn beroepsvereniging had net een mooi persbericht uitgegeven over vakantiestress, met tips om dit in goede banen te leiden. Ik had het niet beter kunnen beschrijven. Ik heb het persbericht overgenomen en deze blog geschreven.

Eigenlijk is vakantie ook een kwestie van het dagelijkse loslaten en genieten van alles dat net even anders is. Dat is goed voor het brein.

Met mijn brein gaat het na een paar dagen slapen en rust stukken beter. En deze ervaring heeft toch tot deze leuke nieuwsbrief over vakantie(stress)  geleid.

Volgende maand heb ik zelf vakantie. De volgende nieuwsbrief komt in september uit. Heb je zelf nog vragen over organizing? Laat hier een reactie achter. Dan schrijf ik daarover, vind ik leuk! 

Of je nu weggaat, thuis blijft, of doorwerkt. Ik wens iedereen een fijne zomer, 

Tot in september, Irma

Reacties

Laat een reactie achter